Bemutatkozik a Linde és a BMC

A Linde a BMC Medical-t választotta kizárólagos partneréül az alvásdiagnosztikai és terápiás eszközök forgalmazásához.

A Linde

Világszerte több mint 40 országban több mint egymillió páciens kap igényre szabott szolgáltatást a Linde otthoni betegellátási tevékenységének keretében. A Linde egészségügyi gáz üzletágának célja, hogy minden beteget egyéni igényeiknek megfelelő ellátásban részesítsen az emberi méltóság és magánélet tiszteletben tartásával és a legjobb terápiás megoldás biztosításával. A Linde a megfelelő kezelés biztosítása érdekében szorosan együttműködik az orvosokkal, az egészségbiztosítókkal és más egészségügyi személyzettel, mindenkor betartva a legszigorúbb etikai követelményeket.

A Linde a BMC Medical-t választotta kizárólagos partneréül az alvásdiagnosztikai és terápiás eszközök forgalmazásához. Ezzel az együttműködéssel a Linde teljes portfóliót kínál vevőinek: a kínálatban megtalálható otthoni alvásvizsgálatokhoz poligráf és intézményi felhasználásra mobil poliszomnográf berendezés, továbbá az otthoni terápiákhoz BPAP, CPAP és AutoCPAP készülékek és természetesen a különféle maszkok. A Linde számára fontos, hogy az eszközei felhasználóbarátok legyenek, ezért az összes terápiás eszköze magyar nyelvű szoftverrel rendelkezik.

Az eszközök relatíve magas ára miatt a Linde, a piacon egyedülálló módon bérleti konstrukciót is kínál a betegeknek, így azok sokkal szélesebb réteg számára válnak elérhetővé, mint eddig. Ezen felül a Lindenél nem csak telephelyi átadás lehetséges, hanem országos lefedettségű házhoz szállítás is – ezzel is megkönnyítve a páciensek életét.

www.linde-healthcare.hu

Alvászavarokkal küzd, de nem tudja, hogy fenn áll-e Önnél is az alvási apnoé?

A BMC Medical

A 2001-ben alapított BMC Medical számos kutató- és fejlesztő központot hozott létre, ennek köszönhetően innovatív megoldásokat kínál világszerte az alvás alatti légzészavarok és egyéb krónikus légzési rendellenességek diagnózisában és kezelésében. A BMC sikeresen üzemelteti az egész világra kiterjedő, több mint 80 országot és régiót felölelő disztribúciós- és szerviz hálózatát.

Ikon - országos segítség

Országos segítség az Ön otthonában

Orvos Szakértőnkkel folytatott konzultáció után, az Önnek megfelelő alvásterápiás eszközt kollégáink az Ön otthonába szállítják, és beüzemelik.

Alvásterápiás termékeink

Világszerte több mint 40 országban több mint egymillió páciens kap igényre szabott szolgáltatást a Linde otthoni betegellátási tevékenységének keretében.

CPAP bérlés

Wave

A RESmart GII sorozat alapmodellje, amely egyszerűen üzemeltethető, megbízható teljesítményt és megfelelő funkciókat kínál az obstruktív alvási apnoé (OSA) kényelmes kezeléséhez.

AutoCPAP bérlés

Wave

A BMC fejlett, automatikus nyomásszabályozási algoritmusával ellátott E-20A / E-20AJ modellek pontos, kényelmes és személyre szabott SDB kezelést biztosítanak minden egyes éjszakai használat során.

BPAP bérlés

Wave

Kétszintű pozitív légúti nyomást biztosító készülék, amelyet alvás alatti légzészavarban és légzéselégtelenségben szenvedő betegek kezelésére fejlesztettek ki.